ستیل الکل

  • ساخت کشور: مالزی
  • وزن: یک کیلو گرم
+ موارد بیشتر - بستن

کد محصول: 1618

قیمت : 95,000 تومان

توضیحات کالا

کاربردها و فوائد ستیل الکل

  • این ترکیب در صنایع آرایشی به عنوان مایع ساز در شامپوها ، یا به عنوان نرم کننده ، امولسیون کننده یا ماده ضخیم کننده در ساخت کرم ها و لوسیون های پوست استفاده می شود. این الکل یک ترکیب موثر در برخی از “پوشش های استخر مایع” است ( تشکیل یک لایه سطحی غیر فرار برای کاهش تبخیر آب از دست دادن حرارت بخار پنهان مربوطه و در نتیجه حفظ گرما در استخر). علاوه بر این ، می توان از آن به عنوان یک ماده فعال کننده غیر یونی در کاربردهای امولسیون نیز استفاده کرد.
  • در محصولات مراقبت شخصی مانند لوسیون ها و کرم های پوستی این ماده به عنوان یک ماده ضخیم کننده و امولسیون کننده عمل می کند تا از جدا شدن مواد موجود در محصول جلوگیری کند. از آنجا که این الکل در دمای بالاتر از متوسط دمای بدن انسان ذوب می شود ، در محصولات آرایشی مانند رژ لب مفید است و به چسبیدن رژ لب به پوست کمک می کند.
  • این ماده همچنین یک ماده افزودنی غذایی چند منظوره است که به عنوان یک ماده طعم دهنده یا در تزیینات غذایی استفاده می شود. به عنوان مثال ، ستیل الکل یکی از عناصر تشکیل دهنده حروف یا تصاویر رنگی روی برخی از انواع آب نبات یا آدامس است.
  • در کاربردهای صنعتی این الکل ماده اصلی تولید سوخت واسطه های شیمیایی و نرم کننده ها است و به عنوان روان کننده پیچ و مهره ها در کاربردهای تولیدی استفاده می شود.