روغن سبوس برنج

  • وزن : یک لیتر
+ موارد بیشتر - بستن

کد محصول: 31576

قیمت : 179,000 تومان

توضیحات کالا

روغن سبوس برنج (که همچنین به عنوان عصاره برنج نیز شناخته می‌شود) روغن استخراج شده از جوانه و پوست داخلی برنج می‌باشد. قابل توجه این است که نقطه دود ۲۱۳ سلسیوس و مزه ملایمی دارد. ساختمان آن مناسب برای پخت با دمای بالا است و به عنوان روغن پخت در چندین کشور آسیایی ازجمله ژاپن وچین محبوب است. موارد استفاده موم سبوس برنج بدست آمده از سبوس برنج به عنوان یک جایگزین برای موم carnauba در لوازم آرایشی و شیرینی و رنگ کفش و ترکیبات براق‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. ترکیبات روغن سبوس برنج ترکیبی شبیه روغن بادام‌زمینی با ۳۸% اسیدچرب غیراشباع مونو و۳۷% اسیدچرب غیراشباع و۲۸ % اسیدچرب اشباع است. اسید چرب درصد میرستیک اسید ۰٫۶% پالمیتیک اسید ۲۱٫۵% استئارئیک اسید ۲٫۹% اولئیک اسید ۳۸٫۴% لینولئیک اسید ۳۴٫۴% آلفالینولنیک ۲٫۲% تأثیر بر سلامت انسان کلسترول مطالعات نشان می‌دهد که روغن سبوس برنج و ترکیبات فعال آن کلسترول خون را با کاهش کل کلسترول پلاسما و تری گلیسرید و افزایش کلسترول HDL بهبود می‌دهند. نتایج حاصل از مطالعه بر روی حیوانات نشان داد که ۴۲% کاهش کل کلسترول با کاهش ۶۲% کلسترول LDL را در بر دارد.